Idees per l'AMPA


Aquest espai està pensat pels socis que vulguin donar-nos idees.      

7 comentaris:

 1. seria una bona idea fer extra-escolar pels alumnes de 6è una tarda.
  Mare alumne de 6è

  ResponElimina
 2. ES PODRIA PROPOSAR AL DIRECTOR DEL CENTRE, FER UNA EXTRA-ESCOLAR PELS ALUMNES QUE TRACTES TEMES DE PRIMERS AUXILIS I COM ACTUAR EN CAS D'EMERGÈNCIES TALS COM INCENDIS, TERRATREMOLS, ETC.

  ResponElimina
 3. gràcies per la vostres aportacions , estem treballant en el que ens heu demanat.
  AMPA

  ResponElimina
 4. Voldria proposar una plataforma d'aprenentatge de llengua catalana i castellana amb milers d'exercicis per tal de repassar la feina feta a classe per a els vostres fills.

  Salutacions,

  oimak.com

  ResponElimina
 5. gràcies per la teva aportació:::::::
  És una bona pàgina

  ResponElimina
 6. Bon dia!!!

  Som l'Andorra Kids Andorra Kids' Film Festival! Som el primer festival internacional de cinema infantil d’ Andorra!

  I ens agradaria que aquesta iniciativa tan especial per a nosaltres no es quedés només aquí si no que tots els de les comarques catalanes del voltant siguéssiu partícips!!  El cap de setmana us oferim sessions de curts d'animació infantil (de 2 a 12 anys) als Cinemes Illa i per la tarda tallers de reciclatge artístic, jocs, conta contes.... Tot al mateix centre comercial Illa Carlemany !! A més, si teniu gana podreu passar per l' Hamburgueseria Andburgerzero que fan unes hamburgueses boníssimes i amb l'entrada del cinema la beguda de la canalla és gratuïta!! :)  Voleu venir??? (www.andorrakidsfilmfest.com)

  Moltes gràcies!!!!!

  ResponElimina
 7. Hola,

  ja que la Salle és "escola verda", crec que s'hauria de proposar que la gestió de la cuina incorporés el reciclatge, ja que é son es generen mé svolum de residus. Tinc entès que no s'hi recicla la brossa,

  gràcies,

  Maria

  ResponElimina